Code-P West BV

Rechtstreeks naar inhoud gaan

Navigatie

Yag laser met automatische doorvoer

Lasergraverenxl

 

http://youtu.be/yrvDfi0S7SY

 

Snel en nauwkeurig!

Lasergraverenxl is het adres voor het industrieel lasergraverenvan al uw producten. In samenwerking met Code-P West graveren wij van kleine tot grote serie producten. Van RVS tot keramiek, met onze lasergraveermachine brengen wij op elk soort materiaal zeer nauwkeurig de meest complexe en nauwkeurige gravures aan.

Door het unieke toevoersysteem is Code-P de koploper op het gebied van seriematig lasergraveren. Door het automatisch toevoeren van de producten kunnen wij zeer korte levertijden aanhouden. Daarnaast beschikken we met de Yag100 over een van de beste laseergraveermachines op de markt 

 

 

 

 

 

Waarom lasergraverenXL

De mogelijkheden van lasergraveren zijn ongekend groot waardoor er de meeste specifieke gravures op alle soorten materialen kunnen worden aangebracht.

Met behulp van  een laserstraal kan tijdens lasergraveren materiaal bewerkt en gegraveerd worden.

Doordat de laster materiaal wegneemt ontstaan er een permanente aanbrenging. Door het lasergraveren met een laserstraal kunnen verkleuring van de gravures ontstaan. Het graveren met een laser is uitermate geschikt voor kleine en complexe vormen die zeer nauwkeurig  moeten worden aangebracht.

 

De laserstraal is een krachtige bundeling van licht waardoor het oppervlak van een materiaal bewerkt kan worden, deze straal word door speciaal gerichte spiegels naar een lens geleid waardoor de lichtbundel zijn nauwkeurigheid krijgt.

 

Door de zeer kleine lichtbundel kan er met lasergraveren materiaal zeer nauwkeurig bewerkt worden. Zo kan er met de laserstraal zeer fijne lijnen en punten gegraveerd worden.  Gravures zijn uiterst precies en gedetailleerd.

 

Daarnaast is lasergraveren van materiaal een contactloos en krasvast proces, ook wel non-contact-engraving. Dit komt omdat het materiaal dat gegraveerd wordt niet in geklemd of aangepast hoeft te worden. Er kunnen dus geen beschadigingen optreden door de bewerking van de machine. Ook is er voor het lasergraveren geen voor- of nabewerking van het materiaal nodig.

 

Een ander voordeel van lasergraveren is dat het een hoge productiviteit heeft in vergelijking met conventionele graveertechnieken.  Ook kan door het unieke automatische toevoersysteem van LasergraverenXL nog sneller in serie worden gegraveerd.

Tevens is lasergraveren een zeer milieuvriendelijk proces met weinig reststoffen. Met het afzuigsysteem worden afvalstoffen op een veilige manier afgevoerd.

Kwaliteit en klantvriendelijk

LasergraverenXL  is een onderdeel van Code-P West uit Noordwijkerhout. Wij streven ernaar om voor elke klant de gewenste kwaliteit te realiseren. Dit doen wij door vakmanschap en onze jarenlange ervaring in bewerkingstechnieken. Wij denken met de klant mee en weten voor elk probleem een oplossing te vinden. Uw idee is onze uitdaging.  Wij zijn in staat om voor een product het gehele ontwikkelingstraject af te leggen. Van productidee tot productie.

 

Welke materialen kunnen bewerkt worden?

Lasergraverenxl kan bijna elk materiaal voor u lasergraveren. De meest voorkomende materialen zijn:

  • Metaal
  • RVS
  • Kunststoffen
  • Hout
  • Rubber
  • Glas
  • Spiegel
  • Gesteente

 

Zit uw materiaal er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Seriegrootte

 

Lasergraverenxl is de expert in het lasergraveren van seriewerk of batches. Door ons unieke transportsysteem zijn wij in staat om snel grootte aantallen te doen. Wij zijn gespecialiseerd in het lasergraveren van serienummers barcodes en het op nummeren van producten.

 

Van 10 tot 10.000 stuks, wij zijn tot overal in staat.

Voorbeelden

 

scanner 056_prv.jpg

 

Pas-5