Code-P West BV

Rechtstreeks naar inhoud gaan

Navigatie

Assemblage

vonkpistool_serieVoor de assemblage van mechanische- en elektronische apparatuur is Code-P West de aangewezen partner. Wij assembleren met ervaren personeel voor meerdere partijen een breed scala aan producten. Hierbij worden de afzonderlijke onderdelen in veel gevallen in eigen huis vervaardigd. De onderdelen hiervoor kunnen wij produceren in onze fijnmechanische werkplaats en op onze elektronica afdeling. Hiernaast betrekt onze afdeling inkoop, indien nodig, een van de leveranciers uit een grote scala aan betrouwbare toeleveranciers in het proces.

Onze instrumentmakers gaan een uitdaging niet uit de weg en kunnen vaak met hun oplossend vermogen de juiste informatie voor de benodigde assemblage tooling, test apparatuur en andere hulpstukken zorgen. Tegelijkertijd begeleiden onze ervaren projectleiders uw opdrachten en overleggen met de opdrachtgever over de juiste uitvoering en productie methodes wat zeker bij een opstart van een nieuw product veel aandacht vergt. Zij bewaken ook de kwaliteit en kosten van het project. Door de zeer korte communicatie lijnen kunnen wij reeds in een vroeg stadium problemen oplossen en het ontwerp wijzigen zodat u als klant een beter en goedkoper product krijgt.

Code-P West begeeft zich ook bij assemblage in een niche markt, een opdracht met een moeilijk achterliggend verhaal zien we als uitdagend en wij helpen u graag van een idee naar een productierijp product te werken.